

PDX COMMUNITY ADVISORY COMMITTEE MEETING #27

Thursday, June 14, 2018

Port of Portland Headquarters, 8th Floor Chinook Conference Room 7200 NE Airport Way, Portland, OR 97218

AGENDA

12:00-12:30 pm	Lunch and conversation	30 min	PDX CAC members	
12:30-12:40 pm	 Introductory Comments Meeting Agenda Review Meeting Notes Approval 	10 min	Sam Imperati	
12:40-12:50 pm	New members Public Comment	10 min	Public	
12:50-1:20 pm	Roundtable Updates & Discussion	30 min	PDX CAC members	
	Future agenda topics			
1:20-2:00 pm	PDX Updates	40 min		
	 Sustainability, Business, Construction Projects and Long Range Planning Updates 	(20 min)	Vince Granato, Port	
	Annual Forecast Update	(10 min)	Sean Loughran, Port	
	Discussion	(10 min)	PDX CAC members	
2:00-2:10 pm	Break	10 min		
2:10 -2:40 pm Informational: Small Business Development Program/Disparity Study 30 min				
	Presentation	(20 min)	Kimberly Mitchell-Phillips, Port	
	Discussion	(10 min)	PDX CAC members	
	CONTENTION OF THE OWNER OF	CITY OF		

PORT OF PORTLAND Possibility. In every direction.*







2:40-3:25 pm	Informational: Animals in the PDX Terminal	45 min	
	 Presentation Discussion	(25 min) (20 min)	Donna Prigmore, Port PDX CAC members
3:25-3:30 pm	Meeting Wrap Up	5 min	Sam Imperati/Chair
	 Meeting Evaluation Upcoming PDX Community Advisory Committee October 17, 2018 (Port of Portland Heat 	•	ednesday):

Closing Comments

PDX CAC charge:

- Support meaningful public dialogue related to PDX planning and development
- Provide an opportunity for the public to inform decision-making related to PDX
- Increase public awareness about PDX and affected communities





